Taal: Nederlands (actief) Language: English

Project

Leasing van LED verlichting via AVL projects
3-12-2014

 

 

 

Leasing van LED verlichting via Exaltation BV

Exaltation BV is een onafhankelijke importeur / groothandel gespecialiseerd in LED verlichting welke de laatste jaren een gestage groei heeft doorgemaakt. Exaltation levert enkel aan B2B partners die zich hebben toegelegd op de installatie en levering van energie zuinige verlichtingsoplossingen.

We hebben ons bij Exaltation sterk gemaakt zodat onze partners aan hun klanten een klantgerichte oplossing kunnen aanbieden met goede producten, verbonden met een goeie prijs/kwaliteitsverhouding.

De laatste jaren staat LED verlichting steeds meer in de belangstelling, aan de ene zijde door de steeds dalende prijzen, aan de andere zijde door het steeds betere rendement en terugverdien tijd. Als men de meest recente berichten hieromtrent bekijkt, liggen de terugverdientijden voor de zakelijke gebruikers tegenwoordig tussen de 2 en 5 jaar.

 

Echter ondanks de vele voordelen en de lage terugverdientijd van LED verlichting is de investering hierin voor veel zakelijke gebruikers nog steeds een struikelblok. Om hier een oplossing voor te bieden heeft Exaltation BV recentelijk een overeenkomst gesloten met Grenke Finance NV en kan vanaf heden een lease mogelijkheid aanbieden voor zakelijke gebruikers van Exaltation LED verlichting.

 

De drempel tot kosten besparing met LED verlichting wordt hiermee wel heel eenvoudig gemaakt, U kunt maandelijks besparen op de energienota en via lease de investering in termijnen betalen. Leasing is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 500.-

 

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden, neemt U gelieve contact op met verkopers of direct met ons kantoor.

Preferred Exaltation-partner

 

Zandstraat 44

5913 TJ Venlo

T  0639 - 180775

info@avlprojects.nl

A.V.L. Projects | Zandstraat 44 | 5913 TJ Venlo | Nederland | Telefoon: +31(0)6-39180775
© Copyright 2021 by A.V.L. Projects | Powered by CLIM.nl