Taal: Nederlands (actief) Language: English
 

Werkwijze

Werkwijze

A.V.L Projects is totaalleverancier van alle benodigde techniek rondom licht, geluid en video. Betrokkenheid en respect zijn hierin basiskenmerken net zoals creativiteit, professionaliteit en ervaring.

De opdrachtgever zal vanaf de eerste stap, tijdens een persoonlijk contact, merken dat korte lijnen en een informele werkwijze part of the deal zijn bij A.V.L Projects. De specialisten geven praktijkgericht advies, gebaseerd op jarenlange ervaring en brede kennis van de markt en zijn helder en transparant. Begrotingen zijn gespecificeerd en locatieanalyse, projectmanagement en aftersales zullen desgewenst worden verwerkt in de offerte. Locatie-ervaring  zorgt voor een goed en passend advies dat tijd en kosten zal besparen.

Vanaf de eerste stap van het project zal een vaste projectleider het plan van aanpak met de klant bespreken en uitvoeren. Deze projectleider is te allen tijde hét vaste aanspreekpunt voor de opdrachtgever waarbij A.V.L Projects veel waarde hecht aan face-to-face communicatie. Uiteindelijk zal de projectleider samen met de accountmanager het project opleveren. Op verzoek van de klant kan een preventieve onderhouds- en storingsovereenkomst worden opgesteld, een zogenaamd Service Level Agreement, waarmee onverwachte en onaangename verrassingen gegarandeerd door A.V.L Projects worden gepareerd. Openheid is in alle stappen van het project prominent aanwezig!

A.V.L. Projects | Zandstraat 44 | 5913 TJ Venlo | Nederland | Telefoon: +31(0)6-39180775
© Copyright 2021 by A.V.L. Projects | Powered by CLIM.nl