Taal: Nederlands (actief) Language: English
 

Over AVL Projects

Over A.V.L. Projects

Op professionele en aantrekkelijke wijze informatie overbrengen via beeld en geluid, vanzelfsprekend in optimale lichtomstandigheden. Dat is A.V.L. Projects in een notendop. Maatwerksystemen en -technieken worden volledig geïntegreerd in iedere gewenste professionele omgeving. Daarbij ligt de kracht in geraffineerde en goed doordachte combinaties van oplossingen die zorgen voor uitstekend opererende en gebruiksvriendelijke eindproducten. Iedere ruimte is voor A.V.L. Projects een nieuwe uitdaging waarbij beeld, geluid en licht optimaal op elkaar dienen te worden afgesteld.    

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn belangrijke sleutelwoorden en daarom werkt A.V.L. Projects met de nieuwste technologieën. Audiovisuele oplossingen dus voor kantooromgevingen en werkplekken waarbij communicatie op innovatieve en milieuvriendelijke wijze wordt aangeboden. Erg belangrijk voor de regelmatige gebruiker van de apparatuur maar ook voor de directe omgeving.

Het is bepaald geen sinecure om continu op de hoogte te blijven van de laatste technologische toepassingen in de vooruitstrevende markt van beeld, licht en geluid. Door intensief samen te werken met hoogopgeleide productspecialisten kan A.V.L. Projects iedere nieuwe opdrachtgever de  innovaties van morgen op audiovisueel gebied voor werk- en kantooromgeving laten ervaren. Daarbij wordt natuurlijk rekening gehouden met ieder gewenst budget. Geen onaangename verrassingen achteraf!

A.V.L. Projects | Zandstraat 44 | 5913 TJ Venlo | Nederland | Telefoon: +31(0)6-39180775
© Copyright 2021 by A.V.L. Projects | Powered by CLIM.nl