Taal: Nederlands (actief) Language: English

Licht

Licht

A.V.L. Projects  levert en installeert verlichting voor bedrijven, instellingen, scholen en woningen en maakt totaalplannen voor een zuiniger energiegebruik. Vanzelfsprekend kan verlichting in combinatie met audio of domotica worden geleverd om zo als maatwerkoplossing te dienen voor elke noembare branche.

De LED-technologie heeft het laatste decennium een razendsnelle ontwikkeling doorlopen. Zeer aantrekkelijk dus om advies in te winnen over de talrijke toepassingsgebieden van LED-verlichting. Denk daarbij aan displays, aanschijnverlichting (gebouwen), oriëntatieverlichting, reclameborden en voor gebruik in openbare ruimtes, winkels, hotels ontvangsthallen en trappenportalen. A.V.L. projects rekent graag de voordelen uit van LED-verlichting waarbij de lange levensduur, lage verbruikskosten én lage vervangingskosten gegarandeerd zorgen voor een lagere energierekening.

Ook voor lichtprojecten geldt dat A.V.L. Projects zorgt voor ontzorging. Maatwerkoplossingen voor het bedrijfsleven in elke unieke situatie. A.V.L. Projects heeft toegang tot alle disciplines op gebied van verlichting voor het realiseren van hoogwaardig vakwerk.

A.V.L. Projects is trotse verkoper van ADJ supplies in Nederland

A.V.L. Projects | Zandstraat 44 | 5913 TJ Venlo | Nederland | Telefoon: +31(0)6-39180775
© Copyright 2021 by A.V.L. Projects | Powered by CLIM.nl