Taal: Nederlands (actief) Language: English

Audio

Audio

A.V.L Projects levert permanente audio-oplossingen voor onder andere winkels, hallen, vergaderruimtes, aula’s, congrescentra, raadszalen, hotels, restaurants en theaters. Een willekeurige opsomming want het rijtje is oneindig. In de gespecialiseerde audio-branche is ervaring in combinatie met een goed luisterend oor van levensbelang. De geluidsbeleving in een kleine theaterzaal verschilt immers wezenlijk van die van een schoolaula. A.V.L. Projects stemt de audio-eisen naadloos af op wensen, gebruikers en locatie. Reken dus maar op een deskundig maatadvies.

A.V.L. Projects garandeert dus totaaloplossingen waarbij iedere locatie een andere aanpak en zienswijze vergt. Vanzelfsprekend vereist dit een flinke dosis ervaring. De opdrachtgever krijgt een overzichtelijke keuze in audiomogelijkheden:

  • Voor- en/of achtergrondinstallaties
  • Audio distributiesystemen
  • Maatwerk audiosystemen

Voor- en/of achtergrondinstallaties zijn uitermate geschikt voor horeca, restaurants, musea of detailhandel. Audio-oplossingen van kwalitatief hoogwaardige merken die ervoor zorgen dat het geluid altijd optimaal blijft. Betrouwbaar, zorgeloos en eenvoudig in bediening.

Audio distributiesystemen zijn uitstekende oplossingen voor gebouwen met meerdere ruimtes waarbij per ruimte het volume en de lokale bron afgesteld kunnen worden. Uiteraard is het mogelijk om oproepen af te stellen op één enkele ruimte of op meerdere of alle ruimtes tegelijkertijd. Verschillende voltages en laag-ohmige instellingen kunnen afwijkend van elkaar worden ingesteld.

Maatwerk audiosystemen voldoen aan alle speciale eisen van de opdrachtgever. Grenzeloze mogelijkheden dus met betrekking tot accuspanning, back-up systemen, minimale afmetingen en
en tril-/schokbestendigheid.

Creativiteit en ervaring in de meest uiteenlopende projecten bieden A.V.L. Projects de mogelijkheid om onderscheidende oplossingen aan te bieden voor ieder audiovraagstuk. Uiteraard binnen elk beschikbaar budget.

A.V.L. Projects | Zandstraat 44 | 5913 TJ Venlo | Nederland | Telefoon: +31(0)6-39180775
© Copyright 2021 by A.V.L. Projects | Powered by CLIM.nl